avners33 - HWzone Forums
adplus-dvertising
Skip to content
  • Create an account

avners33

registered user
  • Number of messages

    7
  • joining

  • Recently visited

About avners33

  • Birthday 01/01/1980

Recent Visitors

Visitors to your profile are disabled, and you can not see who recently visited your profile.

The ratings of avners33

Zone Newbie

Newbie Zone (1/6)

0

Rating

  1. Hello everyone, on a Windows 10 laptop connected to the Internet via WIFI I made a bridge between the WIFI connection and the Ethernet connection. I connected a cable between an old laptop and a laptop. I have set a fixed IP address for the Linux computer. There is a ping from the Linux computer to the modem but there is no internet access. Google ping shows no network access. Any help will be appreciated
  2. Hello everyone, on a Windows 10 laptop connected to the Internet via WIFI I made a bridge between the WIFI connection and the Ethernet connection. I connected a cable between an old laptop and a laptop. I have set a fixed IP address for the Linux computer. There is a ping from the Linux computer to the modem but there is no internet access. Google ping shows no network access. Any help will be appreciated
  3. Hello everyone, on a windows 10 laptop connected to the internet via WIFI I made a bridge between the WIFI connection and the Ethernet connection. I connected a cable between an old laptop and a laptop. I have set a fixed IP address for the Linux computer. There is a ping from the Linux computer to the modem but there is no internet access. Google ping shows no network access. Any help will be appreciated
×
  • Create new ...

At the top of the news:

new on the site