Content avners33 - HWzone Forums
adplus-dvertising
Skip to content
  • Create an account

avners33

registered user
  • Number of messages

    7
  • Join

  • Recently visited

Anything published by avners33

  1. Hello everyone, on a Windows 10 laptop connected to the Internet via WIFI I made a bridge between the WIFI connection and the Ethernet connection. I connected a cable between an old laptop and a laptop. I have set a fixed IP address for the Linux computer. There is a ping from the Linux computer to the modem but there is no internet access. Google ping shows no network access. Any help will be appreciated
  2. Hello everyone, on a Windows 10 laptop connected to the Internet via WIFI I made a bridge between the WIFI connection and the Ethernet connection. I connected a cable between an old laptop and a laptop. I have set a fixed IP address for the Linux computer. There is a ping from the Linux computer to the modem but there is no internet access. Google ping shows no network access. Any help will be appreciated
  3. Hello everyone, on a windows 10 laptop connected to the internet via WIFI I made a bridge between the WIFI connection and the Ethernet connection. I connected a cable between an old laptop and a laptop. I have set a fixed IP address for the Linux computer. There is a ping from the Linux computer to the modem but there is no internet access. Google ping shows no network access. Any help will be appreciated
×
  • Create new ...

At the top of the news:

new on the site