cmicky86 - HWzone Forums
adplus-dvertising
Skip to content
  • Create an account

cmicky86

registered user
  • Number of messages

    262
  • Join

  • Recently visited

About cmicky86

  • Birthday 05/01/1986

More information

  • sex
    male

Recent Visitors

1,204 Profile Views

Cmicky86's ratings

Zone Freak

Zone Freak (3/6)

1

Rating

  1. The sages and experts of the forum - at your command, Rabbi Feked Moshe ... In any case, can you send me screenshots so that I can see what it is about? I did not quite understand what you wrote down for me here successfully
  2. Make an update to the operating system - Updates to the operating system solve 95% of these types of glitches Activate the restore points, PS - You can create restore points yourself, you probably accidentally deleted or clicked on something that reset it It's really hard for me to answer when I have no idea What are you doing on your computer and what were you really looking for there in the settings ... will recreate restore points and that's it ... good luck
  3. Try 1. Computer 2. Internet connection 3. Mouse and keyboard 4. A cup of hot chocolate
  4. Congratulations on your new computer !!! First thing - update your operating system to the end, and even after you update - and restart your computer, keep checking for updates, after you install all the updates the computer will show you (no more updates), try updating drivers of the latest version screen (from website Manufacturer BLBD) If you do not know who the manufacturer is, download CPU-Z and check successfully
  5. בפוסט הזה כבר מישהו רשם שיש לו פחות או יותר את אותה התקלה כמו שלך , אז תבדוק ותראה מה אני עניתי לו ותנסה לעשות גם בעצמך - תעשה העתק הדבק לקישור שאני רושם פה , https://hwzone.co.il/community/topic/601180-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%A1%D7%99%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A0%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%94-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%94/?tab=comments#comment- 5195859 . .
  6. Hey, according to what you describe, this is a lag problem, could it be that someone is using the internet and making you slow? Are you connected to the craziest supplier in the country? (Netvision)? Connect to the Internet of Hot - 200MB MPLS connection with Bezeq International or Bezeq - 100MB connection with Bezeq International supplier - and a gaming package for ten NIS (I know I have the package) It does not seem to me a hardware problem - and regarding what you said about the processor, too A car can reach 200 km / h, and still travel 90 km / h on an interurban road (the oldest in our building) I mean - a processor can reach a certain level, but the manufacturer drops its power a bit to prevent overheating and burning the CPU and other computer components Your, if you want to take full advantage of your computer, you can perform OVER CLOCK but it is only if you invest in normal cooling in your computer, because otherwise - blue screen every so often and the computer will go after a year or two successfully
  7. 2 - AV - ANTI-VIRUS SETTINGS After your stuff, the most recommended things for you are: 1. Download REVO - and remove Chrome with REVO software What is REVO - software that removes other software deeply, including subfolders and keys from the registry and so on That you remove the CHROM and REVO software makes sure that all the files and data related to the CHROM are deleted immediately from your computer, which does not happen in normal removal (because there are always folders and settings left in the computer of the software you deleted) with REVO, any trace of Chrome on your computer will be deleted You can reinstall Chrome on your computer as if it were the first time you install Chrome 2. Then - do a computer restart 3. Try downloading and reinstalling Chrome, 4. Restart your computer again 5. Open Chrome - but do not log in to your GOOGLE account In Chrome, check if it's OK or not 4. After checking if it's OK - enter your GOOGLE information into Chrome and try to see if the problem recurs successfully
  8. DEFENDER's scanner is a simple scanner, and not really as up to date as the rest of the antivirus you pay for if you only use DEFENDER you probably have some 50 viruses on your computer or spyware and you have no idea about it ... with a slight remote command I can turn you off -DEFENDER and you will not know, and in a few seconds, I can turn on your camera, microphone, delete and play files and transfer files to your computer and everything without you knowing it ... My advice? Even AVG FREE is better than DEFENDER successfully
  9. I think I've asked you this before, but if not then I ask do you install VMWARE TOOLS? Did you install the ENHANCEMENT plug-ins when you installed VMWARE? And do you have the option in virtualization - virtualization technology?
  10. Ahh, is that the drive you have? https://kbimg.dell.com/library/KB/DELL_ORGANIZATIONAL_GROUPS/DELL_GLOBAL/Content%20Team/M_2%20Keys.jpg (plus minus), if the board does not recognize, need to check, 1. try another SSD 2. try to connect Your drive to another computer 3. try to reset to BIOS (jimpor) 4. try to run a WIN 10 installation disk and see if the installation of WINDOWS detects your SSD drive successfully
  11. I did check and it's true, they release a new version every second probably ... lol, good to know :)
  12. A second ago they created SERVER 2016, how did they manage to reach 2019? Microsoft Goddess, hallucinatory ... Good luck
  13. Some simple questions I did not see asked you, 1. Have you tried to see other browsers to see if the problem recurs there? 2. Did you try to connect the computer with a network cable and see if the problem recurs? 3. Have you tried checking the encryption settings on your router? 4. Is your WIFI connection stable and full or with one line? 5. Is your WIFI connection 2.5G or 5G? 6. Which router are you using? 7. Have you checked the TTL setting?
  14. It could be that because HOT's equipment is set to work and identify only HOT's equipment ... as one who writes software, - APPLE for example do it full, if you buy 2 new iPhones today, and open them and only replace between the two cameras we will not say connect another camera to it Switch between 2 cameras of 2 iPhones of the same model one by one it will not work, because APPLE has protection, maybe it's that way too hot - you know ... if that's not the case - if the mocha has a web control interface, check the settings Of Hot's mocha and try to copy the same settings to your new mocha successfully as well
  15. This can usually happen when there is a spyware on your computer, try checking with MALWARE BYTES or ESET (preferably for a legal license) if you have any particular spyware that has entered your computer, successfully
×
  • Create new ...

At the top of the news:

new on the site