The keyboard and mouse work every few seconds and then not for a long time - Computer Technical Support - HWzone Forums
Skip to content
  • Create an account
  • About Us

    Hello Guest!

    Please note - in order to participate in our community, comment and open new discussions, you must join as a registered member.

    Our members enjoy many advantages, including the ability to participate in discussions, enjoy raffles and promotions for members of the site, and receive our weekly content directly by email.

    Do not like being harassed by email? You can register for the site but do not submit your registration to the weekly email updates.

The keyboard and mouse work every few seconds and then not for a long time


Recommended Posts

Peace.

About two months ago my computer started having a problem that the mouse and keyboard did not work so my first attempt was to change the details of the wasabi on the keyboard and the mouse it did not help ... I did a restart did not help .. Then I disconnected the video card because I saw the screen stuck after I removed Everything worked after a week it happened again and when I took out and inserted the video card did not work so I took out and inserted the ram and it worked after two weeks again the problem and I took out the processor and returned and everything worked for me until yesterday and I tried everything and nothing worked and checked degrees the highest thing was on 50

Operating System : 10

Processor: i5 3470

Video card: gtx 1050 ti

RAM: 4gb

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites

Open the task manager (on the performance window) and send a picture when this happens your processor may be on 100% for some reason or your hard disk is not working properly

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites
  • 2 weeks later ...
Quote of Oranko Mobile

You checked the RAM With any software?

If the memory is correct, there is a problem with the board. Your board should be 6 or 7 years old (according to the CPU) and maybe it's time to upgrade.

Turns out it was three problems

The RAM, the video card, the motherboard

The ram did not function properly (do not know why)

The video card after I opened it had dry liquid on it and probably every time the video card reached about 40 degrees the liquid did something

The motherboard had the same liquid that was in the video card only in the battery areas and near the processor and near the usb ports and at the bottom of the motherboard

At the moment the computer is not functioning probably because of the RAM .. and there was another problem and I had to change the power supply

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites

Join the discussion

You can then join the discussion and then join our community. If you already have an account with us, please Log in now To comment under your username.
Note that: The comment will appear to the surfers after approval by the board management team.

guest
Add a comment

× The content pasted is with formatting. Remove formatting

Only 75 emoji are allowed.

× Your link has been automatically assimilated. Show as regular link

× Your previous content has been automatically restored. Clear all

× You can not paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
  • Create new ...

At the top of the news:

new on the site

what is your address?

what is your address?

Buzzzone: Instagram Buzzzone #buzzzone What's your address? A photo posted by HWzone.co.il (@ hwzone.co.il) on 2020-09-26 14:20:12 What is your address?