Hotbox disconnects - Networks and Internet - HWzone Forums
adplus-dvertising
Skip to content
  • Create an account
  • About Us

    Hello Guest!

     
    Please note - in order to participate in our community, comment and open new discussions, you must join as a registered member.

    Our members enjoy many advantages, including the ability to participate in discussions, enjoy raffles and promotions for members of the site, and receive our weekly content directly by email.

    Do not like being harassed by email? You can register for the site but do not submit your registration to the weekly email updates.

Hotbox disconnects


buildy
 Share

Recommended Posts

Peace,

I have been with this problem for a long time and here is the problem:

Brief introduction: I have a Hotbox 2 and it is connected to the computer via an Internet cable, a problem I have had for two years.

Every 30 minutes like this I disconnect the internet and the lights on the hotbox 2 flash for a minute until there is . It happens late in the morning, during the day and also in the evening every 30 minutes. I tried to replace it (replace with other 2 hotboxes) several times and it did not work, I called And they said they changed setting and then it would work but did not work at all. I do not know what the problem is, the Internet cleans up 10 times a day.

Thank you.

Edited By buildy
Link to content
Share on other sites

Quote of buildy

Peace,

I have been with this problem for a long time and here is the problem:

Brief introduction: I have a Hotbox 2 and it is connected to the computer via an Internet cable, a problem I have had for two years.

Every 30 minutes like this I disconnect the internet and the lights on the hotbox 2 flash for a minute until there is אינטרנט. It happens late in the morning, during the day and also in the evening every 30 minutes. I tried to replace it (replace with other 2 hotboxes) several times and it did not work, I called Hot And they said they changed setting and then it would work but did not work at all. I do not know what the problem is, the Internet cleans up 10 times a day.

Thank you.

Umm you checked if the white coaxial cable that connects the hotbox to the socket of Or to a splitter of There is a tight and screwed connection to the end at the 2 ends and on the way check that all these cables are fastened and screwed well in all the infrastructure inside the house all the splitters and so on and besides when did this problem start with you?

Link to content
Share on other sites

Join the discussion

You can then join the discussion and then join our community. If you already have an account with us, please Log in now To comment under your username.
Note that: The comment will appear to the surfers after approval by the board management team.

guest
Add a comment

×   The content pasted is with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically assimilated.   Show as regular link

×   Your previous content has been automatically restored.   Clear all

×   You can not paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Latest news

  • Buzz-Zone: Everything hot on the net

×
  • Create new ...

At the top of the news:

new on the site