Crazy lags for sound card - Page 2 - Computer Technical Support - HWzone Forums
Skip to content
  • Create an account
  • About Us

    Hello Guest!

    Please note - in order to participate in our community, comment and open new discussions, you must join as a registered member.

    Our members enjoy many advantages, including the ability to participate in discussions, enjoy raffles and promotions for members of the site, and receive our weekly content directly by email.

    Do not like being harassed by email? You can register for the site but do not submit your registration to the weekly email updates.

Crazy lags because of a sound card


Recommended Posts

I move the mouse is not moving or moving late

I scroll down with the mouse and there are jumps up

I write and sometimes it writes late or does not write at all

Develops between one tab and 10 tabs typically. Regular sites like hwzone and the like.

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites
  • תגובות 31
  • Opens on
  • Last comment

Prominent participants in the discussion

Prominent participants in the discussion

Popular responses

What additives do you have for chrome? Maybe one of them is broken or bogged down in the image you uploaded earlier Chrome takes 90% CPU which is way too much I would upload another image, and also see which sites you upload and also see which plugins

If if you were able to solve the computer adoption, and still have mouse bugs, then maybe the mouse problem, there are some really problematic ones like that, that's why I only buy Logitech.

Attached Images

What additives do you have for chrome? Maybe one of them is broken or bugged

In the image you uploaded earlier the chrome takes up 90% CPU which is way too much

I would upload another image, and also see which sites you upload and also see which plugins

Or I would test supplements one by one

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites

The same plugins I always use. I signaled to everyone except the adblock not to act.

I attach Of plugins and panels.

There are still weird jumps in the CPU and there is no reason for there to be any because apart from Chrome there is no software running in the background (other than antivirus and such)

2.PNG

Capture

Without a name

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites
Quote of arik100

I do not see anything unusual ...

I was operation Log by:

https://www.instantfundas.com/2012/03/how-to-record-cpu-and-memory-usage-over.html

And I would also check for viruses

Do not know if in terms of CPU there is something unusual, but in terms of mouse lags, there are. It usually hangs for half a second, but also sometimes for 5-10 seconds

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites
Quote of Moon-Mage

I'm betting on a virus related to Chrome and doing you mining will completely erase the chromium And reinstall

Hey

Thanks for the help.

I reinstalled the computer today (formatting), the problems continue.

I thought this might be a keyboard and mouse problem (I bought new ones due to a break in the previous keyboard). I checked with 3 keyboards and that's not it.

Could it be due to the USB port?

I have 8 of these - 4 blue and 4 regular.

6 of them are in the back of the box and at least in the feeling, when I connected there were more blasts

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites
Quote of Moon-Mage

Well if after formatting it continues then it's certainly a hardware issue, but it's really hard for me to think of anything that could cause these issues.

Thanks.

Bummer :(

I think the warranty is over for most parts.

Is there a chance this is something to do with an internet connection (I noticed this mostly happens when there are jumps in internet traffic)?

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites

If if you were able to solve the computer adoption, and still have mouse bugs, then maybe the mouse problem, there are some really problematic ones like that, that's why I only buy Logitech.

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites
Quote of Jabberwock

Check average response time in the Task Manager tab Performence Under disk

God- Ranges from 0 to 6 ms

The hdd is almost always 0. I could not grasp what number it jumped to when there was a jump.

Oddly enough, I have not had any blasts in the last 24 hours

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites

Apparently (I'm already careful lol) I found out what the problem is.

The computer worked smoothly for a good few dozen hours. Just as I connected the on-key disk, the lags started again.

I connected it to Blue when the disk is 2.

Does this port work properly only with 3 or so or is it a disk malfunction?

Post Reply Direct Link To This Post
Share on other sites
  • 1 month later ...

Join the discussion

You can then join the discussion and then join our community. If you already have an account with us, please Log in now To comment under your username.
Note that: The comment will appear to the surfers after approval by the board management team.

guest
Add a comment

× The content pasted is with formatting. Remove formatting

Only 75 emoji are allowed.

× Your link has been automatically assimilated. Show as regular link

× Your previous content has been automatically restored. Clear all

× You can not paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
  • Create new ...

At the top of the news:

new on the site

what is your address?

what is your address?

Buzzzone: Instagram Buzzzone #buzzzone What's your address? A photo posted by HWzone.co.il (@ hwzone.co.il) on 2020-09-26 14:20:12 What is your address?