Help | Motherboard - Computer Technical Support - HWzone Forums
adplus-dvertising
Skip to content
  • Create an account
  • About Us

    Hello Guest!

     
    Please note - in order to participate in our community, comment and open new discussions, you must join as a registered member.

    Our members enjoy many advantages, including the ability to participate in discussions, enjoy raffles and promotions for members of the site, and receive our weekly content directly by email.

    Do not like being harassed by email? You can register for the site but do not submit your registration to the weekly email updates.

Help | Motherboard


Recommended Posts

  • תגובות 74
  • Opens on
  • Last comment

Prominent participants in the discussion

Popular days

Prominent participants in the discussion

Attached Images

Released (Edited)

I have a hard drive and ssd on the ssd the windows is installed and in the BIOS settings I select ssd as the first bot option but when the computer comes up it goes into a blue menu with options of continue | use device | troubleshoot | turn off and the computer only manages to boot when I select the correct boot (ssd) at that moment.

Edited By K1ko7
Link to content
Share on other sites

Released (Edited)
Quote of A-10

You need to exit UEFI mode, LEGACY or CMS mode.

Your drive does not support UEFI mode.

I tried to select the hard disk option - evo (ssd) and that's what it costs me

* Maybe you need to transfer the ssd to another sata?

WhatsApp Image 2021-03-08 at 12.22.18.jpg

Edited By K1ko7
Link to content
Share on other sites

Quote of A-10

Follow this video 

 

 

Sorry maybe I did not explain myself properly .. I manage to get to the situation as in the video and I manage to upload the windows installed on the ssd but I I can not set in the BIOS that it will always be my boot because if I do not press f11 and manually select the correct option then it does not come up .
I want him to choose this option on his own and go up automatically without entering the boot menu.

Link to content
Share on other sites

Quote of A-10

After you change the bot mode, you set the drive to SSD As a first choice.

Successfully.

This stamp is what I did but then the following screen comes up:

(It does not appear when I manually select the boot menu (f11)

WhatsApp Image 2021-03-08 at 12.22.18.jpg

Link to content
Share on other sites

Yes of course.

You totally want to turn on the computer and everything will go smoothly.

I guess the windows was installed on another computer and just brought it to this motherboard.

I do not know what and how is installed on the drive itself ACHII etc.

Link to content
Share on other sites

Quote of A-10

Yes of course.

You totally want to turn on the computer and everything will go smoothly.

I guess the windows was installed on another computer and just brought it to this motherboard.

I do not know what and how is installed on the drive itself ACHII etc.

So at first really what it was was that the ssd was just transferred to this motherboard with Installed but I took into account that it might cause problems and just reinstalled the windows on the drive but it still goes on

Link to content
Share on other sites

Join the discussion

You can then join the discussion and then join our community. If you already have an account with us, please Log in now To comment under your username.
Note that: The comment will appear to the surfers after approval by the board management team.

guest
Add a comment

×   The content pasted is with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically assimilated.   Show as regular link

×   Your previous content has been automatically restored.   Clear all

×   You can not paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


  • Latest news

  • Buzz-Zone: Everything hot on the net

×
  • Create new ...

At the top of the news:

new on the site